Kávé, frotírzokni, kispárna, és egy könyv avagy így leszek valakiből akár királykisasszony

2016. június 19. 06:05 - Ashni87

Könyvkritika: J. A. Redmerski - A soha határa

 Az eső találkozásomat jelentette ez a könyv az Ulpius "New Adult" sorozatából. Remekre sikerült ez a randi. Ha minden könyvük ennyire jó akkor ezt is elkezdem gyűjteni :) A könyv egyfajta útkeresésről szól. Hogyan találtjuk meg magunkat miközben megtaláljuk a másik felünket. Egy nagyon romantikus, erotikus papírba csomagolva. 
Imádtam.

545ba56951f7b70b4899cc9b6796757a.jpg

 Adatlap

 

    covers_260034.jpg




    



 

Könyv címe:

 

A soha határa

Eredeti megjelenés:

2012. nov. 15.
Kiadó:

Ulpius ház
Kiadás éve, helye: 2013. Budapest

Eredeti nyelv

angol

Műfaj:  ya, felnőtt 

Fordította:

Medgyesi Csilla

Oldalszám:

506. oldal

ISBN:

9789632548760
 

 

Olvasott kiadás:                               

saját példány
puha táblás
Soha határa sorozat
első kötet
Karakterek:
Andrew Parrish · Camryn Bennett

Adatlapja:          

            Molyon,             Goodreadson,
Kulcsszavak:              

 

YA romantikus, felnőtt

 

 Borító

 

Igazából a borító fogott meg legelőször. Hasonló hosszúságú hajam van, és sokat gondolkoztam színváltoztatáson, és ez a kép nagyon megtetszett. Aztán fülszöveg olvasás. 
Nagyon szép a kép, a fekete fehér vörös kombó pedig erőteljesen utal a fülledtségére a könyvnek.
Láttam pár külföldi borítót is, hát azok se semmik, érdemes felütni a googlet. 

A szív mindig győzedelmeskedik az értelem felett. A szív, legyen bár meggondolatlan, öngyilkos hajlamú és mazochista, mindig eléri a célját. Lehet, hogy az agyam jobban tudja mi a helyes, de szarok rá, mit súg. Semmi mást nem akarok, csak élvezni a pillanatot.

a_soha_hatara_1.png

 A történet

 

Nem túl bonyolult a mese. Egy 20 éves lány átgondolja az életét, és úgy dönt nem arra felé halad az élete, mint eddig remélte. Fogja magát felül egy távolsági buszra "akárhová" és útnak indul, hogy megkeresse Önmagát. Eközben persze belebotlik az übercuki álompasiba és együtt nyalogatják egymás sebeit és találják meg a közös útjukat. De ez a könyv nem a történetről szól, hanem az útkeresésről, egymás támogatásáról, önbizalomról, hibákról, vágyról, szexről, szerelemről.

Ha a múlton rágódsz, akkor nem tudsz továbblépni, ha pedig túl sokáig tervezed a jövőt, akkor vagy visszacsúszol, vagy örökre ott maradsz, ahol voltál. – Mereven a szemembe néz, hogy hangsúlyozza a mondanivalója komolyságát. – Ha a mának élsz, ahol minden éppen megfelelő, akkor elfoglalod magad, korlátot állítasz a kellemetlen emlékeknek, és simábban, hamarabb eléred a célodat.

6874354.gif

 

Karakterek, hangulat.

Cam egy csinos, rendszerető, átlagos lány, akivel több traumatikus esemény történik. Elbizonytalanodik mindenben és mindenkiben. Nem találja Önmagát és úgy gondolja egy kis utazás jót fog neki tenni. Szabályokat állít fel, és értelmez újra. Nagy elhatározásra jut, és elindul. Aztán idő közben az összes általa kreált szabályt megszegi, amikor beleszeret Andrewba és az ő életstílusa szerint kezd létezni. Andrew "birtokolja"
Andrew a megtestesült "mindenkinekkellegyilyenpasi". Izmos, okos, szexy, lovag, macsó, aki végre kiélheti titkos vágyait, útmutatást és biztos pontot talál az életében Carmyn személyében. 
Mindketten sérült személyiségek, akik egymásra támaszkodva találnak egy közös stabil utat. 

Soha ne fogd vissza magad, Camryn Bennett; légy biztos benne, mit akarsz az életben, mondd ki, amit érzel, és soha ne félj önmagadtól. Szarni rá, mit gondolnak mások. A saját életedet kell élned, nem az övékét.

177892254001846271_3bli4u3u_c.jpg

 

Erotika

Azt hiszem én is bele tartozom az "erotika faló molyok" közé, akik kifejezetten igénylik az igényes (!!) newadult köteteket. Ebben a kötetben nagyon részletesek és színesek ezek a jelenetek. Minden érzékünkre hatnak, vannak hangok, illatok, ízek, fények, textúrák. Ettől igazán élethű és buja.
Kevés vágyfokozóbb dolgot tudok elképzelni annál, mint amikor egy férfi meg tudja tartóztatni magát, azért a nemes cél érdekében, hogy a megfelelő pillanatban a megfelelő helyen és időben  tegye magáévá vágyai tárgyát. Itt ezt tökéléletesen át tudta adni az írónő is. Tökéletes. 

– Nem azért mondom, hogy fényezzem a szexuális egódat, de soha még nem keféltek meg így életemben.
Hátravetett fejjel felnevetek.
– Szabad ilyen csúnyán beszélni?
– Hé, ez mind a te hibád. Miattad lettem mocskos szájú, perverz nimfomániás, aki valószínűleg egy-két napig viccesen fog majd járni – mondja, s közben a nyomaték kedvéért bólint párszor.

 56a8dc10.jpg

 A szív mindig győzedelmeskedik az értelem felett. A szív, legyen bár meggondolatlan, öngyilkos hajlamú és mazochista, mindig eléri a célját. Lehet, hogy az agyam jobban tudja, mi a helyes, de szarok rá, mit súg

 Értékelés

10 / 10 Egyértelműen. Nincs mit hozzáfűzni. 

rom_zps2510634c.jpg

 Figyelem, ahogy behunyja a szemét, és félig szétnyitja az ajkát. Nézem, ahogy az eső patakocskákban folyik be a száján, ahogy mosolyog, és összerándul, mikor egy-egy csepp a torkában csattan. Nézem, ahogy a válla megemelkedik, mikor próbálja elrejteni az arcát, mosolyogva, nevetve, bőrig ázva.
Olyan erősen figyelem, hogy el is feledkezem az esőről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ashnibookshelf.blog.hu/api/trackback/id/tr538821760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kávé, frotírzokni, kispárna, és egy könyv avagy így leszek valakiből akár királykisasszony
süti beállítások módosítása