Kávé, frotírzokni, kispárna, és egy könyv avagy így leszek valakiből akár királykisasszony

2020. augusztus 26. 20:40 - Ashni87

Megjött az előrendelésem

Kagawa - A ​halhatatlanság ellenszere

A várva várt előrendelésem megjött a KMK-tól. Gondolom a COVID19 miatt elmaradt könyvhétre tervezték a nagy -ot, ezért a sok megjelenést most próbálják széthúzni, hogy minél több könyvet vegyenek a türelmetlen olvasócskák.  Egyenként fogok írni ezekről a szépségekről, mert mindegyik kötetet más miatt vártam ennyire.
Csak egy volt közös, türelmetlen izgatottság :)

Julie Kagawa: A ​halhatatlanság ellenszere (Éden-trilógia 2.)

Elég sok sorozat folytatás jön most ami már régen várólistás volt. Kagawa Vastündéres sorozata után (amit imádtam) fenntartásokkal vártam a Sötét Éden sorozatot.
Meglepett az írónő mert hozta hozta és hozta hozta amit kell. Kevesen vannak akik váltani tudnak egy végletekig kidolgozott kis dimenzióból tudnak ugrani és kreálni egy másikat, úgy! hogy közben a "célközönség is vált" Vagyis maradt ugyan az jelen speciális esetben, mert a Vastündéres sorozat szerintem inkább fiatalabbakat céloz mint ez a sorozat. Ahogy "öregszünk" változik az ízlésünk és ezt tökéletesen (nem tudom tudatosan-e) meglépte az írónő. Vámpíros WD csúfnéven fut nálam ez a sorozat, ami minden szempontból a kedvencemmé vált. Nem volt annyira YA, sok benne az akció, pörögtek a szálak, magával ragadott a történet, az új világ. Tűkön ülve vártam a folytatást. Ééééés végre itt van :)

1_1.jpg

Ott a képen, az alján.... ott <3  jaj nagyon várom hogy olvashassam.
Kettő évet kellett várni a következő kötetre. Bevallom őszintén elég sok mindent elfelejtettem és legnagyobb sajnálatomra "kunckunc" ismét el kell olvasnom az első kötetet.

Ugye szép a borítója? Tökéletesen illeszkedik az előzőhöz. Azt gondolnátok hogy ez így természetes, de nem az. Fogok csinálni egy ilyen vlogot egyszer, amiben majd megmutatom hogy azonos kiadó azonos sorozat, tök gáz borítók.... :(
Ezen a borítón is vannak fényes és matt részek mint ez előzőn, szuperül darkos.
A külcsínybe is belecsempészték Kagawa japán gyökereit ami az első kötet kinézetére nem volt jellemző, a tartalommal ellentétben ahol erősen érezhető. Most itt nem nevekre és kinézetre helyekre gondolok. Hanem magára a miliőre. Elolvassátok és tudni fogjátok miről beszélek.
No... nincs más hátra mint előre.
Az elvárások magasak, hisz az első kötet nagyon erős volt, persze annak is tudatában vagyok hogy a második meg mindig  laposabb. Kíváncsi vagyok lesznek e döccenők, vagy ugyan olyan simán akár egy éjszaka alatt kiolvasós. Ha pedig függővég lesz és újabb 2 évet kell várni a köv. kötetre akkor nagyon hmm.... zaklatott* leszek.


Amint elolvastam jelentkezem. :) A várólistám No. 1. helyén áll a kötet.

Mutatok nektek pár borítót a külföldiek közül, szerintem több ritka szörnyű:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ashnibookshelf.blog.hu/api/trackback/id/tr2916178144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kávé, frotírzokni, kispárna, és egy könyv avagy így leszek valakiből akár királykisasszony
süti beállítások módosítása